Sloopwerken

Sloopwerken

Sloopwerk industrie / utiliteit / woningbouw

Wanneer er door een projectontwikkelaar of woningstichting voor wordt gekozen om een bestaand object te slopen, i.v.m. ouderdom, nieuwbouw of brandschade kunnnen ze terecht bij de Waard. We staan klaar met ons klein en groot materieel om bijvoorbeeld een bedrijfspand compleet te slopen / demonteren. Dit alles op een veilige en duurzame manier van handelen, deze behalen we door onze medewerkers een goede opleiding en jaarlijkse bijscholing te geven.

Vergruiswerk Zeewolde.

Hergebruik puin als bouwstof.

Sloopwerk civiel

Civiel sloopwerk staat ondermeer voor het slopen van wegconstructies, rioleringen en betonnen kunstwerken. De materialen worden op een zodanige manier gesloopt zodat ze als bouwstof kunnen worden hergebruikt in de civiele sector. Beton wordt bijvoorbeeld d.m.v. een puinbreker gebroken en na dit proces als fundatie materiaal toegepast onder wegen. Ook bij civiel sloopwerk staat de veiligheid en duurzaamheid weer voorop in het sloopproces.

Recycling

De Waard streeft bij het sloopproces naar een zo groot mogelijke vorm van hergebruik van de vrijkomende materialen, dit om de milieulasten en de sloopkosten zo laag mogelijk te houden. De producten die worden gerecyceld zijn beton- en metselwerk. De producten worden eventueel op locatie door mobiele breek- en zeefinstalaties gebroken of op onze recyclinglocatie in Zeewolde of Meppel. Bij beton- en  metselwerk komt als bouwstof voor de infrasector puingranulaat vrij ( menggranulaat / hydraulisch menggranulaat / betongranulaat ) deze kunnen eventueel per schip op onze recyclinglocaties worden aangeboden. De puingranulaaten zijn gekeurd en voorzien van de benodigde certificaten.

Heeft u een vraag of wilt u contact met de Waard?

Wilt u meer weten over de Waard?

De Waard maakt gebruik van cookies

De Waard maakt gebruik van cookies