Grondverzet

Grondverzet

de Waard Grondverzet b.v.

de Waard Grondverzet is actief op de markt van de grond-, weg- en waterbouw sector in heel Nederland. Oorspronkelijk opererend vanuit het centraal gelegen Zeewolde in de provincie Flevoland maar i.v.m. de uitbreiding van de werkzaamheden ook met vestigingen in Meppel, Sneek en Nijeholtpade. We realiseren projecten voor overheden, bouwondernemingen en projectontwikkelaars op basis van een goed vertrouwen en deskundige inzet van ons personeel. We kunnen de werkzaamheden compleet uitvoeren van initiatief tot de beheersfase. 

Activiteiten

Grondverzet

Grondverzet

Wegenbouw

Wegenbouw

Ondergrondse
infrastructuur

Ondergrondse
infrastructuur

Waterbouw

Waterbouw

Sloopwerk

Sloopwerk

Rijplaten verhuur

Rijplaten verhuur

Design en Construct

Design en Construct

Milieu

Milieu

Kwaliteitscertificaten

Vertrouwen en nakomen van afspraken zijn belangrijke items binnen ons bedrijf, door onze ervaring en inzet kunnen wij doen wat u van ons verwacht. Hierbij beschikken wij over vakbekwame medewerkers en materieel dat werkt conform de ISO 9001 en VCA** normen. Deze staan voor kwalitatief en veilig werken op de projecten buiten maar ook binnen op kantoor. Tevens is de Waard gecertificeerd als erkend leerbedrijf en beschikken wij over het BRL 7000 certificaat voor het uitvoeren van bodemsaneringen.

Onze organisatie streeft naar een kwalitatief goed product en uitvoering van de projecten. Mede hierom zijn wij gecertificeerd conform de ISO 9001 norm. Deze norm staat voor een gestructureerde manier van kwaliteitsmanagement (beheersing kwaliteit, processen en controles, leren van klachten en vaststellen klanttevredenheid) en zorgt voor een beheersbaar en goed proces van de werkzaamheden buiten en binnen.

Verantwoord en veilig werken is een belangrijk aspect in de civiele techniek, daarom zijn wij als organisatie gecertificeerd voor de norm VCA**. Dit certificaat staat voor de veiligheid op de projecten maar ook op kantoor. Door onze medewerkers regelmatig naar veiligheidstrainingen te sturen en door het houden van veiligheidsinspecties, onderhoud en keuring van materieel en het leren van incidenten, houden wij als bedrijf de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers op een hoog niveau.

Als bedrijf zijn wij gecertificeerd voor het uitvoeren van bodemsaneringen. Dit certificaat beschrijft de procesbesturing en realisatie bij het uitvoeren van de saneringen, o.a. het opstellen van een saneringsplan, logboeken en bijhouden van grondstromen. Dit alles wordt dan uitgevoerd conform het Besluit bodemkwaliteit.

Om de toekomst te waarborgen in de civiele sector zetten wij ons in voor het begeleiden en opleiden van scholieren. Wij hebben goede en directe contacten met de regionale opleidingen en hebben reeds al vele jongeren begeleid naar een baan in de civiele techniek.

De Waard maakt gebruik van cookies

De Waard maakt gebruik van cookies