Transport en Overslag

Transport en Overslag

de Waard Transport en Overslag b.v.

de Waard Transport & Overslag houd zich bezig met de transportwerkzaamheden over het land en water in de infra en bouwsector. Tevens verzorgen we met onze overslagmachines de loswerkzaamheden van schepen d.m.v. transportbanden en trechters. We zijn met onze mensen en materieel actief in geheel Nederland en beschikken over een modern machinepark zodat we voldoen aan de laatste milieukundige eisen. In Meppel beschikken we over een op- en overslag locatie waar we diverse bouwstoffen verhandelen en opslaan. Met de stenentrailers transporteren we prefab-betonelementen en straatstenen voor bouw- en infrasector naar de bouwlocaties vanaf de fabriek.

Activiteiten

Transport

Transport

Overslag

Overslag

Zand- grond- en grindhandel

Zand- grond- en grindhandel

Rijplaten verhuur

Rijplaten verhuur

Kwaliteitscertificaten

Vertrouwen en nakomen van afspraken zijn belangrijke items binnen ons bedrijf, door onze ervaring en inzet kunnen wij doen wat u van ons verwacht. Hierbij beschikken wij over vakbekwame medewerkers en materieel dat werkt conform de ISO 9001 en VCA** normen. Deze staan voor kwalitatief en veilig werken op de projecten buiten maar ook binnen op kantoor. Tevens is de Waard gecertificeerd als erkend leerbedrijf en beschikken wij over het BRL 7000 certificaat voor het uitvoeren van bodemsaneringen.

Onze organisatie streeft naar een kwalitatief goed product en uitvoering van de projecten. Mede hierom zijn wij gecertificeerd conform de ISO 9001 norm. Deze norm staat voor een gestructureerde manier van kwaliteitsmanagement (beheersing kwaliteit, processen en controles, leren van klachten en vaststellen klanttevredenheid) en zorgt voor een beheersbaar en goed proces van de werkzaamheden buiten en binnen.

Verantwoord en veilig werken is een belangrijk aspect in de civiele techniek, daarom zijn wij als organisatie gecertificeerd voor de norm VCA**. Dit certificaat staat voor de veiligheid op de projecten maar ook op kantoor. Door onze medewerkers regelmatig naar veiligheidstrainingen te sturen en door het houden van veiligheidsinspecties, onderhoud en keuring van materieel en het leren van incidenten, houden wij als bedrijf de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers op een hoog niveau.

Als bedrijf zijn wij gecertificeerd voor het uitvoeren van bodemsaneringen. Dit certificaat beschrijft de procesbesturing en realisatie bij het uitvoeren van de saneringen, o.a. het opstellen van een saneringsplan, logboeken en bijhouden van grondstromen. Dit alles wordt dan uitgevoerd conform het Besluit bodemkwaliteit.

Om de toekomst te waarborgen in de civiele sector zetten wij ons in voor het begeleiden en opleiden van scholieren. Wij hebben goede en directe contacten met de regionale opleidingen en hebben reeds al vele jongeren begeleid naar een baan in de civiele techniek.

De Waard maakt gebruik van cookies

De Waard maakt gebruik van cookies