Transport

Transport

Transport bouwstoffen

Transport van bouwstoffen voor de infra en betonindustrie wordt geregeld vanuit onze vestiging in Sneek, hier wordt de planning gerealiseerd voor de diverse vrachtwagens in het zand, puin en asfalttransport. Door de grote verscheidenheid aan vrachtwagens kunnen we de materialen snel op de plaats van verwerking leveren. Ook kiest de Waard ervoor om steeds meer bouwstoffen via het water te transporteren, dit i.v.m. de lagere kosten en het reduceren van de CO2 uitstoot.

Transportwerkzaamheden

Transport en verhuur van rijplaten

Transport bouwmaterialen

Voor de bouw en infra sector verzorgen we de transport van diverse bouwmaterialen, vanaf fabriek tot op het werk. Doordat de vrachtwagens een eigen losinrichting hebben is het voor de ontvanger niet nodig om zelf materieel te regelen om de producten te lossen. De capaciteit van de verrijdbare laad/loskranen bedraagt tot 24 ton/M1.

Dieplader transport

Transporteren van rupskranen, shovels en overig materieel wordt verzorgt met diepladers met een laadvermogen van 20-60 ton. Door de opgebouwde ervaring van ons personeel weten wij het transport veilig en vakbekwaam uit te voeren naar de wensen van de opdrachtgevers.

Dieplader transport

Heeft u een vraag of wilt u contact met de Waard?

Wilt u meer weten over de Waard?

De Waard maakt gebruik van cookies

De Waard maakt gebruik van cookies